Okulumuza Hoş Geldiniz

21.08.2020 532

21-08-2020
21-08-2020
 

Ülkenin Geleceği Olan Değerli Gençler Liselere Yerleştirme Sonuçları Açıklandı!!! Milli Eğitim Bakanlığımızca, Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki birinci yerleştirme sonuçları "meb.gov.tr" internet adresinden açıklandı.   

Sevgili gençler ve Kıymetli Velilerimiz;   Yaptığınız tercihiniz neticesinde lise öğreniminizde başlamış olduğunuz bu yolculukta 4 yıllık bir süreyi birlikte yürüyeceğiz.   Battalgazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi olarak; Mamak'ta Mesleki ve Teknik Eğitimde fark yaratan yöneticilerimizle, vizyoner öğretmenlerimizle ve tüm destek personelimizle sizlere hizmet vermekten büyük onur duymaktayız.  

Kıymetli öğrencilerimiz, okulumuza HOŞGELDİNİZ! Okulumuza yerleşen tüm öğrencilerimizi yürekten kutluyorum.  Bizleri tercih eden öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum. Sevgili gençler; İyi ki varsınız, maddi ve manevi tüm imkanlarımızla sizlere meslek edindirerek, sizleri hayata ve bir üst öğrenime en iyi şekilde hazırlamak için gayret gösteren bir okulda olmanın haklı onurunu yaşamanız dileğimle hepinize hayatınız boyunca başarılar dilerim. 

Yaşar ERDİ

Okul Müdürü