Yaşar ERDİ - Okul Müdürü

1983 yılında Ankara Keçiören´de doğdu. Lise öğrenimini Keçiören Endüstri Meslek Lisesinde Tamamladı. Metal işleri öğretmenliği ve Metalurji Malzeme Mühendisliği alanlarında Gazi Üniversitesinde lisans derecesi almıştır. Demir Çelik endüstrisinde hizmet veren özel kuruluşlarda çeşitli görevlerle birlikte yöneticilik görevlerinde de bulunduktan sonra MEB bünyesinde öğretmen, alan şefi ve müdür yardımcısı olarak çalışmıştır. "C" sınıfı iş güvenliği uzmanıdır. Eğitim alanında çalışmalar yapan sivil toplum kuruluşlarında gönüllü faaliyetler göstermekle birlikte Gazi Üniversitesinde Eğitim yönetimi denetimi alanında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Yapılan yönetici atama sınav sonucu başarılı olan Yaşar ERDİ, 30 Eylül 2019 tarihinde okul müdürü olarak göreve başlamıştır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

(312) 376 7662 Eposta