Müdürümüzün Mesajı

14.10.2019 729

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, Sayın Veliler ve Sevgili Öğrencilerim,

30 Eylül 2019 tarihi itibariyle Battalgazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Okul Müdürlüğü görevine başlamanın heyecanını yaşıyorum. Görevim süresince yönetici arkadaşlarım ve öğretmenlerimiz beraber bilgi ve yeteneklerimizi kullanarak eğitim öğretimde kalitenin arttırılması yönünde çalışacağız.  Bu çalışmalarda bulunurken tüm paydaşlarımızın bizlere destek olacağına canı gönülden inanıyorum.

Değerli Öğretmenlerim;

Şahsıma tevdi edilen bu görevin sorumluluğunu taşırken insan yetiştirmenin ayrıca büyük sorumluluğunu da yüklendiğimin bilincindeyim. "Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır" sözünü benimsemiş biri olarak göreve geldiğim bu ilk günden itibaren başarının bir ekip işi olduğu bilinciyle hak, adalet ve hakikat ölçüsünde hareket etmeye gayret göstereceğim. Yarınımızı emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin yetiştirilmesinde en önemli görevi sizin üstlendiğinizi biliyor ve bu kutsal görevde her zaman yanınızda destekçiniz olacağımın bilinmesini istiyorum. 

Kıymetli Veliler;

Bizlere emanet ettiğiniz yavrularınızı en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içerisinde olacağız. Bu yolda bizlere destek olmanız gücümüzü artıracak ve başarıya ulaşmamızı kolaylaştıracak. Okullarımız çocuklarınızı hayata hazırlayan kurumlar olarak sizlerin işbirliğine ve desteğine her zaman açık olacaktır. 

Sevgili Öğrenciler,

Sizleri geleceğe hazırlamak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan ailenize ve öğretmenlerinize karşı saygıda kusur etmeyeceğinize, çalışıp başarılı olmak suretiyle onlara karşı görevinizi en iyi şekilde yerine getireceğinize inanmaktayım. Unutmayınız ki ben çalışıp başaracağım diye azmettikten sonra başarılamayacak hiçbir şey yoktur. 

Yeni başladığım bu görevin hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, okulumuzda  görev yapan idareci arkadaşlarıma, üstün hizmet anlayışı içerisinde görevlerinin başında bulunan kıymetli öğretmenlerimize, personelimize,  velilerimize ve öğrencilerimize en içten saygı ve sevgilerimi sunuyorum.